Uutiset

Ja vuodet vierivät...
31.toukokuuta 2007

Se on jännä miten aika kuluu, vuosi vierähtänyt sitten viime käynnin. Täytyy myönää, että sivujen lisäksi on porukka muutenkin ollut vähän lomilla yksipyöräilyn saralla. Ehkä kesän mittaan tilanne muuttuu, ehkä ei. Nyt on kuitenkin kauan kaivattu sivujen päivitys ja menneen vuoden tapahtumien kertaus saapunut.

Syksystä lähtien on lähes jokaisen kiinnostus lajiin hiipunut sen verran, että aikaa lajille muilta menoilta on jäänyt tuhottoman vähän. Talvella sentään satunnaisesti kävimme Paraisilla sisähallissa ajamassa trialia. Tässä kevään mittaan ajeluun ei ole tahtonut riittää aikaa opiskelujen painaessa kaikille päälle, mutta joka sällille jäi keväältä kuitenkin kouraan valkolakki, onnittelut jannuille siitä.
Eli kokonaisuudessaan voi todeta, että ei mitään uutta auringon alla. Ehkä tästä kesän mittaan taas pyörä on enemmän käytössä kuin tallissa, saa nähdä.
Iloksenne kuitenkin Eero on väsännyt lyhyen filmin kuluneen vuoden tapahtumista, nauttikaa ja hyvää kesää kaikille!


Kesäkausi polkaistu käyntiin
31.toukokuuta 2006

Ja niin on Lohja-24 ohi tältä vuodelta. Reissu oli erittäin onnistunut ja kierroksiakin kertyi yhdelläpyörällä mukavat 22, eli noin 165 km, koko joukkueelle. Myös alueelle järjestetty trial-rata oli mahtava ja yleisöäkin jaksoi kiinnostaa yksipyörä- trial. Perinteiseltä vesisateeltakaan ei vältytty, mutta kohdalle ei myöskään osunut kovin rankkojakaan sateita. Yksipyöräiset kiinnostivat myös muuta pyörä kansaa, sillä monet tulivat pyytämään pyörää kokeiltavaksi. Tavoiteltu palkinto jäi kuitenkin tältä vuodelta saamatta, mutta pitäähän muidenkin välillä antaa voittaa. Tapahtumasta löytyy myös kuvia galleriasta.

Kupittalla järjestetty Pyöräkipinä- lajiesittely tilaisuudessa oli myös Lonely Riders edustettuna ja toivottavasti muutamat paikalla löytäneet katsojat kiinnostuivat lajista.
Näiden kesäisten tapahtumien myötä onkin mukava siirtyä kesälomalle ja aloittaa sitä myötä kesäkausi myös yksipyöräilyssä.


Kupittaan lajiesittely
6.toukokuuta 2006

Muutama viikko vielä jäljellä ennen Lohja-24 ja kesäloman alkua. Osallistumme myös 23. päivä toukokuuta Kupittaalla järjestettävään lajiesittelytilaisuuteen, joten kaikki kiinnostuneet tervetuloa paikan päälle ihmettelemään ja jopa kokeilemaan pyöriä.


Kevään tuulahduksia
30. maaliskuuta 2006

"Kuu kiurusta kesään,
puolikuuta peipposesta..."

Tästä on hyvä aloittaa kevään kirjottelu uutistoimistonkin. Kevättä on rinnassa myös Lonely Ridersilla. Varmana kevään merkkinä on uusien pyörien ostaminen, joita on lähiviikkoina hommattu useita kappaleita. Paavali tilasi Koxxin Gold Edition trial pyörän ja Aleksi samoihin aikoihin osti Kris Holm trialsin, ensi viikon alussa on tulossa myös Emilille ja Juusolle uudet trial pyörät, Koxxin Blueberry ja White widow.

Kesän kaipuu on jo kova, ja kuivia kelejä odotellaan. Huonolta tosin näyttää sillä ulkona sataa vettä, no ainakin lumet sulavat. Lonely Riders on ilmoittautunut myös Lohja-24 tapahtumaan täksikin vuodeksi, tavoitteena on pitää hauskaa ja uusia palkinto siinä sivussa. Lohjalta luvattiin myös rakentaa trial-rata alueelle josta Lonely Riders kiittää ja kumartaa järjestäjiä.


Kesää odotellessa
4. maaliskuuta 2006

Näin on hiihtolomat vietetty ja harmi kyllä Rukan laskettelurinteisiin ei päästy kovista yrityksistä huolimatta ajelemaan. Usean puhelun ja keskustelun jälkeen Rukan rinnepäällikkö totesi, että hän ei voi päästää meitä rinteeseen turvallisuus syistä, parempi onni ensi kerralla. Harmi kyllä kamera unohtui matkalta joten kuvia Lapissa ajeluista ei nyt löydy.
Talven ajan on oltu vähän talvihorroksessa niin sivujen kuin ajojenkin suhteen, mutta kesän ja ennen kaikkea hyvien ajoilmojen odotus on alkanut.


Uusi vuosi, uudet tuulet
22. tammikuuta 2006

Hieman myöhässä tullaan, mutta hyvää uuttavuotta kaikille. Uuden vuoden mukana on Eemelikin hommannut itselleen yksipyöräisen ja hänet on lisätty myös tänne. Toivotaan vuodelta 2006 myötäisiä tuulia yksipyöräilylle.


Uusi video tullut
8. joulukuuta 2005

Uusin video "Syksyn satoa 1" on ilmestynyt Juuson työpajalta ja on ladattavissa galleriasta. Videolta löytyy kaikenlaista ajelua niin munimista kuin freestyleäkin. Video on kooltaan noin 70 Mb, mutta sen lataaminen on vaivan arvoista ;)


Syksyn 2005 päivittelyä.
15. marraskuuta 2005

Ensinnäkin sivut voi sanoa, että sivut ovat nyt valmiit (olleet jo pitkään mutta uutistoimisto ei ollut saanut tietoa vielä ennen tätä).
Syksyn kunniaksi galleriaa on päivitetty ja jäsen "profiilit" on tehtynä. Ja ei muuta kuin talvea odottelemaan ja mutaan MUnimaan.


X-Treme Car Show keikka pulkassa.
9. lokakuuta 2005

Nyt on ensimmäinen keikka suoritettu kunniakkaasti. Pyöräilimme sisäänkäynnin ja lipunmyynnin edessä eli lähes jokainen, joka messuille tuli, todennäköisesti näki vähän yksipyöräilyä ja muutama jopa jaksoi katsoa vähän pidempään. Reissu oli lähes täydellisesti onnistunut, kiitos siitä kuuluu myös Suomen Music Televisionille. Matkasta löytyy kuvia galleriasta.
Ja vielä varoituksen sana Helsinkiin, we'll be back!

Ensimmäinen keikka varmistunut!
6. lokakuuta 2005

Ensimmäinen keikka on nyt varmistunut Lauantaina ja sunnuntaina 8. - 9.10.2005 järjestettävään X-treme Car Show:hun. Keikkapäivä on lauantaina eli kaikki kiinnostuneet lauantaina paikalle. Tiedossa siis ajelua ja lajin esittelyä ja kenties jokin temppukin :).

Eli yksipyöräilylle mainetta oman maineen kustannuksella.


Sivut nettiin.
6. lokakuuta 2005

Sivut vihdoin nettiin. Vaikkakin vähän keskeneräisinä, mutta parempi sekin kuin ei mitään. Toivottavasti saadaan sivut täysin kuntoon lähipäivinä.